Zilveren koffiekan

Gemerkt met het zwaardje is deze koffiekan een aanwinst. Mooi van vorm, open tuit, op een voetje en een sierlijk handvat. Kortom een plaatje van 5cm hoog. Prijs: € 95,00 (Heeft u interesse of hebt u een vraag? Neemt u dan hier contact met ons op onder vermelding van de omschrijving van dit erfgoed).

View Details

Zilveren Cello

Een standaard maakt dat deze zilveren cello niet in de koffer moet, prachtig zilverwerk met een hart naar de hals toe, de twee muzieksleutels in het midden, en met een beetje fantasie twee engeltjes onderin. Zilvergehalte van 925 en 8 cm hoog. Prijs: € 125,00 (Heeft u interesse of hebt u een vraag? Neemt u...

View Details

Zilveren grammofoon

Nu nog een plaatje erop en spelen maar. De grammofoon is van zilver, gekeurd met het zwaardje en een gehalte van 925. De hoogte is 6 cm. Prijs: € 45,00 (Heeft u interesse of hebt u een vraag? Neemt u dan hier contact met ons op onder vermelding van de omschrijving van dit erfgoed).

View Details

Zilveren kolenkit

Wat is dit een mooi miniatuur, een prachtige kolenkit van zilver, getooid met bloemenranken. Het zilvergehalte is 925 en gekeurd met het zwaardje. Kortom van hoge kwaliteit. De hoogte is 5,5 cm en de prijs is op aanvraag. (Heeft u interesse of hebt u een vraag? Neemt u dan hier contact met ons op onder...

View Details

Zilveren hanglamp

Zesarmig en mooi gevormd, zo ziet deze zilveren hanglamp eruit. Een oude Jasseron schakelketting maakt het alleen maar mooier. Zonder ketting is de lamp 5,5 cm. Prijs € 135,00 (Heeft u interesse of hebt u een vraag? Neemt u dan hier contact met ons op onder vermelding van de omschrijving van dit erfgoed).

View Details

Zilveren hangspiegel

Echt mooi, en prachtig bewerkt is 6,5 cm hoge spiegel. Een juweeltje om in, en naar, te kijken. Prijs: € 110,00 (Heeft u interesse of hebt u een vraag? Neemt u dan hier contact met ons op onder vermelding van de omschrijving van dit erfgoed).

View Details

Miniatuur zilveren tafeltje

Het blad van deze mooie, zilveren tafel is 5 cm lang, de hoogte is 2,8 cm en heeft mooi gedraaide pootjes en nog een onderblad. Prachtige kwaliteit. Geen keur te ontdekken. Prijs: € 125,00 (Heeft u interesse of hebt u een vraag? Neemt u dan hier contact met ons op onder vermelding van de omschrijving...

View Details

Zilveren vaasje

Engels gekeurd, en een zilvergehalte van 925, is dit beeldschone vaasje, wel een paar kleine deukjes, maar een mooie omgeslagen geschulpte rand. Het is 3,5 cm hoog. Prijs: € 110,00 (Heeft u interesse of hebt u een vraag? Neemt u dan hier contact met ons op onder vermelding van de omschrijving van dit erfgoed).

View Details

Miniatuur stoeltje van zilver

Door een onduidelijk keur op dit zilveren stoeltje is niet vast te stellen hoe oud dit is. Maar het is mooi bewerkt, en is 4,5 cm hoog. Prijs: € 65,00 (Heeft u interesse of hebt u een vraag? Neemt u dan hier contact met ons op onder vermelding van de omschrijving van dit erfgoed).

View Details