Schatgraven TV Gelderland

We gaan alweer het 16e jaar in met ons taxatieprogramma Schatgraven en wat is het steeds weer bijzonder om te ontdekken hoeveel schatten er tevoorschijn komen. Een prachtig team van mensen met een grote kennis van zaken, ieder zijn professie. Kennis opdoen, kennis delen, er gaat heel veel door mijn handen. Je kunt zoveel boeken lezen, maar iets in je handen hebben, voelen en kijken is zo belangrijk. Het is ook van groot belang om de vraag die gesteld wordt, juist te beantwoorden, te overleggen wat de beste weg is: bewaren of verkopen, veilen, maar hoe doe je dat? Dat kan alleen als je liefde voor je vak hebt, zonder dat gevoel gaat het niet.

Taxatiedagen

De taxaties zijn gratis. U bent welkom vanaf 10.00 uur. Per persoon krijgt u een bon met volgnummer. Om 11.00 uur starten wij met de taxaties; u gaat per groep van ongeveer 25 personen naar de taxateurs. Van objecten met een bijzondere herkomst of waarde worden ter plekke tv-opnames gemaakt.
Om 16.00 uur worden de deuren gesloten; degenen die dan binnen zijn en een bon met nummer hebben, kunnen hun meegebrachte spullen sowieso laten bekijken. Bij extreme drukte kan besloten worden de deuren eerder te sluiten.
De opnames voor 2019 zijn inmiddels geweest. Uitzenddata zijn nog niet precies bekend … maar we houden je natuurlijk op de hoogte!

Agenda

De volgende opnamedag van Schatgraven vindt plaats op 2 september a.s. in het Musis Sacrum in Arnhem.
Ook op 16 september is er een opnamedag, maar de locatie is daar nog niet van bekend. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte.

Beurzen

Pak uw agenda maar vast … op deze beurzen zult u ons aantreffen! Graag tot ziens!

31 mei t/m 1 juni 2019: Neustadter Puppen Festival (Frankenhalle Neustadt)

22 en 23 augustus 2019: Internationale poppen- en beren beurs in het Belfort (Markt 7) in Brugge. Op donderdag 22 en vrijdag 23 augustus is het speciaal voor antieke, oude en eigentijdse poppen en hun toebehoren. Zaterdag  24 en zondag 25 augustus is er plaats voor de Teddy Berenbeurs.

19 en 20 oktober 2019 ‘The big event’: Brabanthallen ’s Hertogenbosh (Diezekade 2), Poppen, poppenhuizen en miniaturenbeurs.
16 en 17 november 2019: Verzamelaarsjaarbeurs in het Jaarbeurscomplex in Utrecht.