Schatgraven TV Gelderland

We gaan alweer het 16e jaar in met ons taxatieprogramma Schatgraven en wat is het steeds weer bijzonder om te ontdekken hoeveel schatten er tevoorschijn komen. Een prachtig team van mensen met een grote kennis van zaken, ieder zijn professie. Kennis opdoen, kennis delen, er gaat heel veel door mijn handen. Je kunt zoveel boeken lezen, maar iets in je handen hebben, voelen en kijken is zo belangrijk. Het is ook van groot belang om de vraag die gesteld wordt, juist te beantwoorden, te overleggen wat de beste weg is: bewaren of verkopen, veilen, maar hoe doe je dat? Dat kan alleen als je liefde voor je vak hebt, zonder dat gevoel gaat het niet.

Taxatiedagen

De taxaties zijn gratis. U bent welkom vanaf 10.00 uur. Per persoon krijgt u een bon met volgnummer. Om 11.00 uur starten wij met de taxaties; u gaat per groep van ongeveer 25 personen naar de taxateurs. Van objecten met een bijzondere herkomst of waarde worden ter plekke tv-opnames gemaakt.
Om 16.00 uur worden de deuren gesloten; degenen die dan binnen zijn en een bon met nummer hebben, kunnen hun meegebrachte spullen sowieso laten bekijken. Bij extreme drukte kan besloten worden de deuren eerder te sluiten.
Schatgraven wordt vanaf 12 augustus tot 7 oktober 2018 iedere zondag uitgezonden om 17.35 uur (daarna ieder uur herhaald).

Agenda

De volgende opnamedag van Schatgraven vindt plaats op 2 september a.s. in het Musis Sacrum in Arnhem.
Ook op 16 september is er een opnamedag, maar de locatie is daar nog niet van bekend. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte.

Beurzen

Pak uw agenda maar vast … deze beurzen gaan wij zeker bezoeken! Graag tot ziens!

Zaterdag 25 en zondag 26 augustus: Internationale poppen- en beren beurs in het Belfort in Brugge.
Zondag 7 oktober: Collect Hit, Poppen-en speelgoedbeurs in Groot Bijgaarden (bij Brussel).
Zaterdag 20 en zondag 21 oktober: Poppen-en poppenhuizenbeurs in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch.
Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 november: Verzamelaarsjaarbeurs in het Jaarbeurscomplex in Utrecht.