Wat doen we: 

Inkoop:
Uiteraard heb ik altijd belangstelling voor inkoop of inruil van antieke poppen en oud speelgoed, mits van goede kwali- teit. Aarzelt u niet om in voorkomend geval contact op te nemen. Ik garandeer u naast de vanzelfsprekende discretie een goede en reëele opbrengst.

Restaureren:
Als die pop van je moeder of groot- moeder echt een restauratie behoeft, dan bespreken we dat. Restaureren doen wij ook. Maar tegelijk adviseer ik hierbij: hoever moet je bijvoorbeeld gaan? Misschien is dat barstje in dat poppenhoofdje wel lief en moet je er niet te veel aan doen. En dat poppenhuis, moet dat echt opgeknapt of gaan we kijken welke meubeltjes erin horen?

Taxeren:
Vele poppen en ''''poppendingen'''' gaan tijdens de taxatiedagen voor TV-Gel- derland, TV Utrecht, Banken, Ver- zekeringsmaatschappijen en bij andere gelegenheden door mijn handen, maar voor het taxeren van uw pop of speelgoed, kunt u ook bij mij in de winkel terecht. Poppen en speelgoed van vroeger hebben vaak ook emotionele waarde. Dat is voor mij de waarde waar het uiteindelijk echt om gaat en waarom je dit soort zaken wilt koesteren, bewaren en behoeden.

Catalogiseren:
Heeft u inmiddels een aardige poppen- verzameling en wilt u inzicht hebben in de waarde en andere gegevens van uw verzameling? Ik kan uw collectie voor u catalogiseren en hier desgewenst een mooi boekwerk van maken.

TV OPNAMES
VELE POPPEN EN ''''POPPENDINGEN'''' GAAN TIJDENS HET TV-PROGRAMMA "SCHATGRAVEN" VOOR TV-GELDERLAND en "Schatten op zolder" DOOR MIJN HANDEN. POPPEN EN SPEELGOED VAN VROEGER HEBBEN VAAK OOK EMOTIONELE WAARDE. DAT IS VOOR MIJ DE WAARDE WAAR HET UITEINDELIJK ECHT OM GAAT EN WAAROM JE DIT SOORT ZAKEN WILT KOESTEREN, BEWAREN EN BEHOEDEN.Agenda
Uiteraard bent u ook welkom op een van de taxatiedagen van  TV Gelderland, waar ik u ook alles over uw pop of ander speelgoed kan vertellen.

Voor de verschillende locaties verwijs ik u naar de website van RTV Gelderland. 


Natuurlijk hopen wij ook weer aanwezig te zijn op de verzamelaarsjaarbeurs te Utrecht (Hal 11) op 14 en 15 april a.s. en niet te vergeten, we zijn ook weer op de prachtige locatie in het Belfort te Brugge op 25 en 26 augustus

Doelbewust | Online Marketing - Ontwerp Eric Hendrix